Varna24.bg Стена на усвоена тераса в санирания блок 27 във Владиславова се

...
Varna24.bg
Стена на усвоена тераса в санирания блок 27 във Владиславова се
Коментари Харесай

Стена на усвоена тераса се срути във Владиславово, жена е в болница с наранявания

 Varna24.bg Стена на усвоена тераса в санирания блок 27 във " Владиславова "  се е срутила при неизяснени условия, научи Varna24.bg .

При случая, който е станал към 6 часа сутринта през вчерашния ден, е потърпевша стара жена, обитаваща жилището. Веднага на мястото се е отзовал кметът на региона Николай Костадинов, който научил за случай от съкварталци. 

" Първата ми асоциация беше със, преди година. Гледката подсещаше гърмежа, само че нямаше следи от огън. Заварил две дами да почистват отломките от терасата, която е на последния етаж. Учуди му фактът, че не бяха повикали полиция, пожарна или спешна помощ. Във входа мирише ще мощно на газ, което навежда на мисълта, че е гръмнала газова бутилка. Възрастната жена, обитаваща жилището, е отведена в болница от сина й, съгласно информация на съседи във очевидно контактно положение. Не са ясни контузиите, разбрах, че ще остане под наблюдаване най-малко пет дни, което навежда на мисълта, че провалите не са безобидни. Веднага сезирах органите на реда, на място дойдоха пожарна и полиция. На мястото бе осъществен оглед, няма данни за други потърпевши ", показа за медията ни Николай Костадинов.

От пресцентъра на полицията обясниха, че няма данни за гърмеж и следващ пожар. Тепърва проверяващи ще изяснят какви са аргументите и събитията, довели до случая.

Снимка на отломките пред бл. 27 във " Владиславово " се появи първо във фейсбук групата " Варна, квартал Владиславово "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР